Konsultointia digitalisaatioon Helsingissä ja Espoossa

Konsultoimme ja tarjoamme onnistuneita ratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin

Liiketoiminnan digitalisointi tehostaa yrityksesi toimintaa ja mahdollistaa täysin uudenlaisten palveluiden luomisen. xSolutions Oy on kokenut järjestelmä-integraattori, joka tarjoaa avaimet käteen ratkaisuja palveluiden digitalisoinnille konsultoinnin ohella. Avullamme voit tehostaa liiketoiminnan muutosprosessia merkittävästi säästäen aikaa.

Palvelumme ovat modulaarisia ja huolellisella alihankinnalla tehostettuja. Näin mahdollistamme parhaiden mahdollisten ratkaisuiden toteuttamisen toivotulla laajuudella liiketoimintasi erikoisalueet huomioiden.

Digitalisointi­ratkaisut kaikille toimialoille

Teollisuuteen - Ydin­osaamistamme on teollisuuden liiketoiminta­osaaminen ja konsultointi. Tarjoamme kokonais­valtaiset ratkaisut aina tuotanto­järjestelmistä datan taltiointiin ja näkymiin.

Yrityksille - Toteutamme tiedon keräämisen ja arkistoinnin suoraan ydin­järjestelmistä ja tuotannon laitteista yhdistämällä ne oikeanlaisiksi impulsseiksi liiketoiminnallesi. Kykenemme toimittamaan liiketoimintasi modernisoinnin ratkaisut huomioiden oman liiketoimintasi digitalisoinnin aina palveluiden kehittämisestä tarjoamaan saakka.

Terveydenhuoltoon - Toimittamiemme asiantuntijaratkaisujen ja ohjelmistojen ansiosta asiakkaamme voivat tarjota uudentyyppisiä palveluita, jotka perustuvat reaaliaikaisiin tietoihin huomioiden paikan päällä työskentelevän henkilöstön, tuetun kotiasumisen sekä palvelutalojen sensorit ja mittalaitteet.

Innovoinnista aina kuukausittain maksettaviin palveluihin 

01 Liiketoiminnan konsultointi

”Digitalisoinnin lähestymistavan ja liiketoiminnan uusien mahdollisuuksien kuvaaminen. Listasta haasteita liiketoimintajohdon innovointitilaisuudeksi.”

05 IoT-tiedon hallinta

“Oikean mallin määrittäminen IoT-tiedonhallinnalle. Jaettu, keskitetty, hybridi, relaatio tai aikasarja. Avoin lähdekoodi tai lisensoitu. Skaalautuvan ratkaisun löytäminen tiedon arkistointiin.”

02 Toiminnallisuuden suunnittelu

”Tarvittavien toiminnallisuuksien ja elementtien määrittely halutun liiketoimintakyvykkyyden ja näkymisen varmistamiseksi. Auttaen löytämään oikean lähestymistavan eri teknologioita vertaillen.”

06 Teollisuuden ratkaisut

“xGateway-ratkaisun avulla luot yhteydet eri teollisuuden järjestelmiin ja tuot tuotantotiedot turvallisesti, reaaliaikaisesti ja paikallisesti puskuroiden liiketoiminnan hyödynnettäväksi. Suunnittelu ja ratkaisut aina useamman tehtaan IoT-kokonaisuuksiin saakka.”

03 Ohjelmistopalvelut

“Sovelluskehittäminen ja käyttöliittymäsuunnittelu, joka luo toimivat (2D tai 3D) liiketoimintanäkymät määritetyille liiketoiminnan tarpeille. Koodauksesta aina parhaiden sovellusten hankintaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.“

07 Liiketoiminnan kehittäminen

“Miten luoda selkeät ja modulaariset palvelut myytäväksi. Tehokkuuden, työkalujen ja prosessien määrittely tuotekehityksen kannalta. Vaadittavan tuotteistuksen tason kuvaaminen sekä myynnin tarpeiden huomioiminen. ”

04 Tiedonsiirron konsultointi

“Kuinka toteuttaa kustannustehokkaasti (m2m APN, internet) etähallinta ja liitettävyyspalvelut maailmanlaajuinen käyttö huomioiden. Mikä vastaa tarpeisiin ja kuinka rakentaa siitä luotettava sekä turvallinen?”

08 Projektinhallinta

“Projektihallinnan valmennus, tukeminen ja veto. Haasteiden ratkaisemiseksi tai pelkästään kehittämään tehokkuutta, menetelmiä tai työkaluja projektien sekä salkun hallintaan.”

Kysy lisää!

Kerromme mielellämme tarkemmin, miten liiketoiminnan digitalisointi tuottaa lisäarvoa juuri sinun organisaatioillesi. Meillä on monia onnistumisiin johtaneita asiakas­tarinoita, joista niin ikään kerromme ilomielin esimerkkejä. Ota yhteyttä!